شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

روحانی: باید با تمام توان برای کاستن از فشار و رنج‌ زندگی مردم بکوشیم

رئیس جمهور گفت: اعضای دولت تدبیر و امید با روحیه بسیار بالا آماده خدمت‌رسانی بیشتر به مردم شریف ایران هستند و هیچ توطئه داخلی و خارجی نمی‌تواند این عزم را در هم بشکند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۸ - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 12
کد خبر: ۱۱۰۰۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر ،  حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری، امروز (یکشنبه) در دیدار با خانواده دولت، با اشاره به اداره کشور در شرایط سخت و در عین حال با صلح و امنیت توسط مسئولین و خادمان دستگاه اجرایی، گفت: تمام شئون زندگی مردم به نوعی به دولت مربوط می‌شود و تلاش کردیم با توجه به شرایط سخت و خشکسالی‌های سال گذشته و در حد امکان کشور را به خوبی اداره کند.

 

وی با تأکید بر اینکه طرز برخورد و نقش خانواده ها در روحیه اعضای دولت با توجه به چنین شرایط مشکل و دشواری بسیار مؤثر است، گفت:‌ خانواده اعضای دولت باید روحیه مضاعف به مسئولین دولتی بدهند تا بتوانند بار شرایط سخت و سنگین وظایف خود را با قوت به دوش بکشند.

 

روحانی با تأکید بر اینکه می دانیم در حال حاضر مردم در فشار سخت و سنگین زندگی هستند و باید با تمام توان برای کاستن از فشار و رنج‌ زندگی مردم بکوشیم، افزود: این مهم نیاز به فداکاری و خدمت بیشتر دارد و نحوه برخورد و ارایه خدمات به مردم بسیار مهم و تأثیرگذار است.

 

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه روزهای سخت کنونی امتحان بزرگ الهی برای همه ما است و باید همه مردم و مسئولین در این شرایط در پیشگاه خداوند سربلند باشیم، افزود: کار ما سخت‌تر از هر زمان دیگر است و سال‌های 97 و 98 جزء سخت‌ترین سال‌ها طی 40 سال گذشته بوده است و به هر مقدار که درست عمل کرده باشیم، اجر ما نیز بهترین اجرها خواهد بود.

 

روحانی در ابتدای سخنان خود با بیان اینکه ماه مبارک رمضان ماه عبادت، نزول قرآن و شب‌های قدر و کنار هم بودن و انس و الفت و برادری بیشتر است، گفت: قرابت و همدلی از مهم‌ترین فلسفه‌های افطار در ماه مبارک رمضان است.

 

رئیس جمهور تأکید کرد: یک تصمیم درست وزیر یا مقام دولتی می‌تواند برای همه کشور، جامعه، کشورهای همسایه و منطقه بسیار تأثیرگذار باشد و به صلح و امنیت در منطقه کمک نماید.

 

روحانی ادامه داد: تصمیم مسئولین می‌تواند جامعه را به سمت برادری و یگانگی ببرد و در عین حال نیز می‌تواند خدای ناکرده مایه خسارات بسیار برای جامعه، کشور و منطقه شود.

منبع :فارس

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ب غ
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۲
0
0
آقای روحانی درخصوص مسکن درسايتها کاری کردی بنگاههان دلالان ملکداران قیمتهای دلبخواهي ثبت کردند و مسابقه افزایش قیمت بذارند وقيمتهارادرتبريز و شهرک اندیشه وسهندبه چهاربرابر رساندند همراه با وام که به سندشان برداشته رفع نیاز مالی کردندوهرج مرج اخلال و ناامنی و خشنودی دشمن و رساندن به اهدافش را حاصل شده خانمم ازفشاروحي که اجاره نشین هستیم و توان خريدراازما گرفتی تومور درآورده از تابستان ساز97تاامروز در رنج وعذابيم ودربه درپیش دکترها به اينجاوانجافرستاده و پول خرید خانه راکه یک چهارم ارزشش کردی و کاهش یافت خرج دکترها میکنیم هنوزجوابي نگرفتیم اگربلايي بر سرمان بيادتوقاتل مادرفرزندان منی ماازشما علاوه ازخسارت جانی و روحی ومخرج دکترها که درگیریم خسارت مابه تفاوت افزایش قیمت چهار برابری مسکن در تبریز را طلب دارم بتوانم مسکن بخرم